Ανακοινώσεις Λογισμικού Φαρμακείου Dioscourides®

 

Megatron Megatron Business Suite MegaTron ERP. Το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων.
Megatron Pharma Megatron Pharma MegaTron Pharma ERP. Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα “Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων”, πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο για Φαρμακαποθήκες.
Dioscourides Dioscourides Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες Των φαρμακείων. Καλύπτει τις μηχανοργανωτικές απαιτήσεις του φαρμακοποιού πάγκου και πλήρη εκσυγχρονισμό και διαμόρφωση ενός πρότυπου τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.

Η ΙΛΥΔΑ στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εκφράζει έμπρακτα την συμπαράστασή της στους φαρμακοποιούς της Μάνδρας και της Νέας Περάμου που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία.

Σε συνεργασία και με τους “Φαρμακοποιούς του Κόσμου”, προσφέραμε σε όλα τα φαρμακεία πελάτες μας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και επλήγησαν από τις πλημύρες, μηχανογραφικό εξοπλισμό (PC, εκτυπωτή, αναγνώστη barcode, κλπ) καθώς επίσης το λογισμικό φαρμακείου Dioscourides και τις σχετιζόμενες υπηρεσίες, προκειμένου να ξεκινήσουν και πάλι την λειτουργία του φαρμακείου τους.

Ευχόμαστε σε όλους τους πληγέντες την γρήγορη επάνοδο τους στην κανονικότητα.