Ανακοινώσεις Λογισμικού Φαρμακείου Dioscourides®

 

Megatron Megatron Business Suite MegaTron ERP. Το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων.
Megatron Pharma Megatron Pharma MegaTron Pharma ERP. Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα “Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων”, πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο για Φαρμακαποθήκες.
Dioscourides Dioscourides Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες Των φαρμακείων. Καλύπτει τις μηχανοργανωτικές απαιτήσεις του φαρμακοποιού πάγκου και πλήρη εκσυγχρονισμό και διαμόρφωση ενός πρότυπου τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.

Αγαπητοί πελάτες Φαρμακοποιοί,

Σας ενημερώνουμε ότι εσείς ΔΕΝ χρειάζεται να κάνετε καμία ενέργεια για τον αριθμό σύμβασης του ΕΟΠΥΥ. Είναι ήδη καταχωρημένος στην εφαρμογή σας.

Η ΝΕΑ έκδοση του προγράμματος Dioscourides είναι έτοιμη και (όπως πάντα) απόλυτα εναρμονισμένη με τις νέες απαιτήσεις του ΕΟΠΥΥ, δηλαδή:

  • Θα δημιουργήσει αυτόματα καρτέλα για το νέο Ταμείο των Ευρωπαίων Ασφαλισμένων
  • Θα ενσωματώνει τις συνταγές των Ανασφάλιστων στο τιμολόγιο και στη ΣΚ του ΕΟΠΥΥ, οπότε δεν θα δημιουργεί ξεχωριστό τιμολόγιο για αυτή την κατηγορία
  • Θα ενσωματώνει τις συνταγές των Ευρωπαίων Ασφαλισμένων στη ΣΚ του ΕΟΠΥΥ,
  • αλλά θα δημιουργεί αυτόματα ξεχωριστό τιμολόγιο (για τους Ευρωπαίους Ασφαλισμένους), αν έχετε εκτελέσει συνταγές αυτού του ταμείου

Επίσης αλλάζει η μορφή της εκτύπωσης της ΣΚ του ΕΟΠΥΥ, δηλαδή

  • θα έχει σε μορφή Barcode τον αριθμό σύμβασης, ενώ
  • η στήλη αριθμός τελευταίας συνταγής ημέρας θα αντικατασταθεί από το «Πλήθος εκτελέσεων συνταγών ημέρας» κάθε ημερομηνίας

Ακόμη αλλάζει και η εκτύπωση του υποδείγματος του Συνοδευτικού σημειώματος για να εναρμονιστεί με τη νέα φόρμα του ΚΜΕΣ.

Υπολογίζουμε ότι θα μπορείτε να «κατεβάσετε» τη νέα έκδοση από τη Δευτέρα 30/01/17.