Ανακοινώσεις Λογισμικού Φαρμακείου Dioscourides®

 

Megatron Megatron Business Suite MegaTron ERP. Το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων.
Megatron Pharma Megatron Pharma MegaTron Pharma ERP. Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα “Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων”, πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο για Φαρμακαποθήκες.
Dioscourides Dioscourides Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες Των φαρμακείων. Καλύπτει τις μηχανοργανωτικές απαιτήσεις του φαρμακοποιού πάγκου και πλήρη εκσυγχρονισμό και διαμόρφωση ενός πρότυπου τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.

Αγαπητοί μας πελάτες.

Στα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης και βελτίωσης των υπηρεσιών μας, με χαρά σας παρουσιάζουμε την νέα υπηρεσία Απογραφή Εύκολα & Γρήγορα.

Τι προσφέρει αυτή η υπηρεσία;

Με την νέα υπηρεσία σας προσφέρουμε τον εξοπλισμό (φορητά τερματικά PDA και ασύρματο δίκτυο) και το εξειδικευμένο λογισμικό "Διαχείρισης Απογραφών" προκειμένου να κάνετε την απογραφή σας εύκολα και γρήγορα.

Στην υπηρεσία περιλαμβάνονται:

  1. Εκπαίδευση στο χώρο σας για την διαδικασία εκτέλεσης της απογραφής

  2. Ενοικίαση των απαραίτητων φορητών τερματικών για το διάστημα που επιθυμείτε (μέγιστος χρόνος ενοικίασης 3 ημέρες)

  3. Εγκατάσταση του εξειδικευμένου λογισμικού «Διαχείριση Απογραφών»

  4. Παροχή υποστήριξης μέσω τηλεφώνου ή email για όσο διάστημα κάνετε απογραφή

Αξιοποίηση υπηρεσίας

Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Απογραφή Εύκολα & Γρήγορα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, e-mail, ή πατώντας το κουμπί .

Η εκπαίδευση στο χώρο σας απευθύνεται στους πελάτες των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Υπεύθυνος επικοινωνίας : κ. Καπλαντζής Τάκης