Ανακοινώσεις Λογισμικού Φαρμακείου Dioscourides®

 

Megatron Megatron Business Suite MegaTron ERP. Το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων.
Megatron Pharma Megatron Pharma MegaTron Pharma ERP. Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα “Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων”, πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο για Φαρμακαποθήκες.
Dioscourides Dioscourides Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες Των φαρμακείων. Καλύπτει τις μηχανοργανωτικές απαιτήσεις του φαρμακοποιού πάγκου και πλήρη εκσυγχρονισμό και διαμόρφωση ενός πρότυπου τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.

Αγαπητοί μας πελάτες.

Η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε ότι παρατείνεται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020 η προθεσμία για την απόσυρση των ταμειακών μηχανών, που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ, καθώς και η προθεσμία για την αναβάθμιση των τεχνικών προδιαγραφών των ΦΗΜ. Μπορείτε το σχετικό δελτίο τύπου από εδώ.

Η εταιρεία μας θα συνεχίσει τις αναβαθμίσεις των φορολογικών μηχανισμών DATECS SBOX-III AFP-B για τους οποίους έχει διαθέσει η αντιπροσωπεία driver και θα σας ενημερώσει για τους DCR STAR 10 και 20 μόλις έχουμε νεότερα από την αντιπροσωπεία.

Μετά την παράταση που δόθηκε ελπίζουμε ότι θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και δε θα υπάρχει τόσο φόρτος στα τηλεφωνικά κέντρα μας και πίεση στους τεχνικούς μας για αναβαθμίσεις, χωρίς να χαλαρώσουμε γιατί ο χρόνος ακόμα και μέχρι 31 Οκτ. 2020 είναι λίγος για τον όγκο των εργασιών.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.