Ανακοινώσεις Λογισμικού Φαρμακείου Dioscourides®

 

Megatron Megatron Business Suite MegaTron ERP. Το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων.
Megatron Pharma Megatron Pharma MegaTron Pharma ERP. Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα “Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων”, πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο για Φαρμακαποθήκες.
Dioscourides Dioscourides Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες Των φαρμακείων. Καλύπτει τις μηχανοργανωτικές απαιτήσεις του φαρμακοποιού πάγκου και πλήρη εκσυγχρονισμό και διαμόρφωση ενός πρότυπου τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.

Προσοχή : Η προθεσμία αναβάθμισης ή αντικατάστασής των φορολογικών μηχανισμών λήγει σε μόλις 24 μέρες !

Έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα όπου όταν καλούμε κάποιους φαρμακοποιούς για να γίνει η αναβάθμιση, δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε.
Είτε μας αλλάζουν προγραμματισμένα ραντεβού επειδή δεν ευκαιρούν την στιγμή που καλέσαμε, ή μας κλείνουν την πρόσβαση και δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας ή μας ζητούν να κάνουμε την αναβάθμιση μεταξύ 14:30 και 15:30 όταν δεν λειτουργεί το φαρμακείο και άλλα.

Για να μπορέσουμε λοιπόν να ολοκληρώσουμε τις αναβαθμίσεις των μηχανισμών σας, σας ενημερώνουμε ότι :

  1. Αν σας καλέσει ο τεχνικός μας και δεν θέλετε να προχωρήσει η αναβάθμιση επί τόπου, θα μετακινηθείτε στο τέλος στην λίστα προτεραιότητας με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

  2. Η ΙΛΥΔΑ δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόστιμα σε περίπτωση που δεν έχει αντικατασταθεί ή αναβαθμιστεί ο φορολογικός σας μηχανισμός μέχρι τις 31/10/2020.

Σας υπενθυμίζουμε ότι όσοι δεν έχετε μας έχετε ήδη στείλει στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , τον κλειδάριθμο, επικοινωνήστε με τους λογιστές σας για να μας τον στείλουν σαν κείμενο και όχι σαν φωτογραφία, γιατί δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.