Πακέτο Προαγοράς SP-20000

 

Megatron Megatron Business Suite MegaTron ERP. Το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων.
Megatron Pharma Megatron Pharma MegaTron Pharma ERP. Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα “Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων”, πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο για Φαρμακαποθήκες.
Dioscourides Dioscourides Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες Των φαρμακείων. Καλύπτει τις μηχανοργανωτικές απαιτήσεις του φαρμακοποιού πάγκου και πλήρη εκσυγχρονισμό και διαμόρφωση ενός πρότυπου τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.

Η πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης “Meg myData” είναι  Cloud  υπηρεσία της ΙΛΥΔΑ, πιστοποιημένου παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης Υ.ΠΑ.Η.Ε.Σ  (Αριθμός άδειας ΥΠΑΗΕΣ: 2021_09_108ILYDA_001_Meg myData_V1_ 08092021) και διαβίβασης τιμολογίων σε Δημόσιους Φορείς (B2G), που απαλλάσσει κάθε επιχείρηση από υποχρέωση χρήσης Φορολογικού Μηχανισμού ή Ταμειακής Μηχανής και από οποιαδήποτε εργασία εκτύπωσης, αρχειοθέτησης, εμφακέλωσης και αποστολής έντυπων παραστατικών.

Δείτε τις σχετικές αδειοδοτήσεις στο site της ΑΑΔΕ:

https://www.aade.gr/mydata/adeiodotimena-logismika-parohon-ilektronikis-timologisis

Μέσω της πλατφόρμας Meg myData μπορείτε :

  • Να εκδίδετε και αποστέλλετε (μέσω mail) παραστατικά (τιμολόγια, πιστωτικά, αποδείξεις πώλησης και επιστροφής λιανικής, στοιχεία αυτοπαράδοσης) απευθείας από το σύστημα λογισμικού ή τιμολόγησης που χρησιμοποιείτε μέσω αμφίδρομης επικοινωνίας με την ΑΑΔΕ.
  • Να αρχειοθετείτε αυτόματα τα εν λόγω παραστατικά στο Cloud περιβάλλον της Meg myData (προαιρετική υπηρεσία).

Η πλατφόρμα Meg myData αφενός μέσω API διασύνδεσης με το λογισμικό της ΙΛΥΔΑ πού ήδη χρησιμοποιείτε και αφετέρου μέσω της διασύνδεσης με την υπηρεσία myDATA, ελέγχει, σημαίνει και αυθεντικοποιεί κάθε φορολογική συναλλαγή σας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της ΑΑΔΕ.

Με τον τρόπο αυτό, σας παρέχεται η δυνατότητα σε πραγματικό χρόνο να αποστέλλετε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά παραστατικά στους πελάτες σας τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους, ενημερώνοντας αυτόματα και τα Ηλεκτρονικά Βιβλία της ΑΑΔΕ.

Το Meg myData παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εκδίδουν και να διαβιβάζουν πιστοποιημένα ηλεκτρονικά παραστατικά στους πελάτες τους και στην πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ, χωρίς τη χρήση φορολογικού μηχανισμού ή ταμειακής μηχανής.
Με τον τρόπο αυτό, απαλλάσσεται πλήρως η επιχείρηση από την καθημερινή έκδοση «Ζ», την αρχειοθέτηση παραστατικών και έντυπων αποδείξεων καθώς και την τακτική αντικατάσταση ρολών φορολογικού μηχανισμού και ταμειακής μηχανής.

Η τεχνική υποστήριξη της υπηρεσίας, παρέχεται από τα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας, Αδριανείου 29, ΤΚ 115 25, Ν. Ψυχικό.

Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 670 5000.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το πακέτο SP-20000, είναι διάρκειας ενός έτους και προσφέρει την διαβίβαση μέχρι 20.000 παραστατικών: Αποδείξεων Λιανικής και Τιμολόγιων Ιδιωτικού & Δημοσίου Τομέα, στη διάρκεια ενός έτους από την αγορά  του.

Το τίμημα του εν λόγω πακέτου είναι 300 € πλέον ΦΠΑ.