Ανακοινώσεις Λογισμικού Φαρμακείου Dioscourides®

 

Megatron Megatron Business Suite MegaTron ERP. Το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων.
Megatron Pharma Megatron Pharma MegaTron Pharma ERP. Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα “Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων”, πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο για Φαρμακαποθήκες.
Dioscourides Dioscourides Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες Των φαρμακείων. Καλύπτει τις μηχανοργανωτικές απαιτήσεις του φαρμακοποιού πάγκου και πλήρη εκσυγχρονισμό και διαμόρφωση ενός πρότυπου τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.

Αγαπητοί πελάτες,


Όπως γνωρίζετε από 01/09 γίνεται υποχρεωτική η ηλεκτρονική τιμολόγηση προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Στα ηλεκτρονικά τιμολόγια προς τον ΕΟΠΥΥ, καταγράφεται στο πεδίο ΒΤ-10 μεταξύ άλλων και ο μήνας υποβολής στην ΚΜΕΣ (π.χ 092025 για τις συνταγές του 08/2025).
Το πρόγραμμα αυτόματα ενημερώνει τα στοιχεία αυτά, εφόσον η δημιουργία των τιμολογίων γίνει εντός του μήνα υποβολής στην ΚΜΕΣ.

Για τον λόγο αυτό προτείνουμε τα τιμολόγια για τον Αύγουστο να τα δημιουργήσετε και να τα εκδόσετε από την 01/09 και μετά, κάνοντας τις ίδιες ενέργειες που κάνετε από τον Ιουνιο και μετά.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ορθή συμπλήρωση του BT-10 είναι προϋπόθεση για να γίνει το τιμολόγιο αποδεκτό από το ταμείο.

Επιπλέον, όλα τα παραστατικά που εκδίδονται από το φαρμακείο, συμπεριλαμβανομένων και των πιστωτικών τιμολογίων παρακρατήσεων, αποστέλλονται στο ΚΜΕΣ κατά την υποβολή των μηνιαίων λογαριασμών (μέσω της σχετικής επιλογής του προγράμματος). Επίσης, αποστέλλονται στο ΚΜΕΣ και τυχόν «ζευγάρια» τιμολογίων-πιστωτικών (λόγω λανθασμένης αρχικής έκδοσης), τα οποία  αφορούν στην ίδια υποβολή (ίδιος μήνας αναφοράς, ίδιος μήνας υποβολής).