Υποδομές

 

Megatron Megatron Business Suite MegaTron ERP. Το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων.
Megatron Pharma Megatron Pharma MegaTron Pharma ERP. Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα “Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων”, πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο για Φαρμακαποθήκες.
Dioscourides Dioscourides Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες Των φαρμακείων. Καλύπτει τις μηχανοργανωτικές απαιτήσεις του φαρμακοποιού πάγκου και πλήρη εκσυγχρονισμό και διαμόρφωση ενός πρότυπου τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.

Κτηριακές Εγκαταστάσεις

Το σύνολο των διευθύνσεων της εταιρείας στεγάζεται στο ιδιόκτητο αυτοτελές και υπερσύγχρονο κτήριο της στο Νέο Ψυχικό επί της οδού Αδριανείου 29, συνολικού εμβαδού 1.100 m2.

Η επένδυση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του τεχνολογικού εξοπλισμού, ολοκληρώθηκε το 2006 και ξεπέρασε το ποσό των 3.120.000 €.

Εκπαιδευτικά Κέντρα

Για την κάλυψη των αναγκών της εκπαίδευσης των χρηστών του λογισμικού μας, έχουμε δημιουργήσει σύγχρονα ειδικά διαμορφωμένα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό υλικοτεχνικής υποδομής (μικροφωνική εγκατάσταση, οθόνες προβολής, projectors, εποπτικό υλικό, videos και ηλεκτρονικούς υπολογιστές) προκειμένου να εξασφαλίσουμε ιδανικές συνθήκες μάθησης και εν γένει κατάρτισης υψηλού επιπέδου.

Φωτογραφίες