Ανακοινώσεις Λογισμικού Φαρμακείου Dioscourides®

 

Megatron Megatron Business Suite MegaTron ERP. Το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων.
Megatron Pharma Megatron Pharma MegaTron Pharma ERP. Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα “Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων”, πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο για Φαρμακαποθήκες.
Dioscourides Dioscourides Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες Των φαρμακείων. Καλύπτει τις μηχανοργανωτικές απαιτήσεις του φαρμακοποιού πάγκου και πλήρη εκσυγχρονισμό και διαμόρφωση ενός πρότυπου τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.

Αγαπητοί πελάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι με την υποβολή των συνταγών ΕΟΠΠΥ μηνός Σεπτεμβρίου θα πρέπει να εκδόσετε και ένα επιπλέον Τιμολόγιο με την αμοιβή σας για τη συμμετοχή στη δωρεάν διάθεση των Self Tests μέσω του φαρμακείου σας.

Επειδή από την ΚΥΑ προβλέπεται αναδρομική υποβολή, στο τιμολόγιο που αφορά την πρώτη υποβολή κατά τον μήνα τον οποίο υποβάλουμε, θα συμπεριληφθούν όλα τα self tests τα οποία δόθηκαν στο διάστημα από 8/4/21 έως και την 27/9/21, μαζί με τα 200 ευρώ που αφορούν την εφάπαξ πληρωμή.

Σας ενημερώνουμε, ότι έχουμε δημιουργήσει αυτόματα ένα τέτοιο παραστατικό, το οποίο θα βρείτε (σε Αναμονή) στα παραστατικά της ημερομηνίας 30/09/21.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πριν το εκδόσετε θα πρέπει να αναζητήσετε στην πύλη του ΚΜΕΣ (μόλις ανοίξει για το μήνα Σεπτέμβριο) το στοιχείο, που αφορά στο πλήθος των self tests που διαθέσατε στο παραπάνω διάστημα. 

Δείτε τις οδηγίες για την εκδοση του Τιμολογίου εδώ.