Ανακοινώσεις Λογισμικού Φαρμακείου Dioscourides®

 

Megatron Megatron Business Suite MegaTron ERP. Το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων.
Megatron Pharma Megatron Pharma MegaTron Pharma ERP. Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα “Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων”, πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο για Φαρμακαποθήκες.
Dioscourides Dioscourides Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες Των φαρμακείων. Καλύπτει τις μηχανοργανωτικές απαιτήσεις του φαρμακοποιού πάγκου και πλήρη εκσυγχρονισμό και διαμόρφωση ενός πρότυπου τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.

Αγαπητοί μας πελάτες,

Είναι διαθέσιμη στον updater και μπορείτε να κατεβάσετε τη νεότερη έκδοση της εφαρμογής Dioscourides (Ver. 3.23.4).

Η νέα αυτή έκδοση, πέραν άλλων βελτιώσεων περιλαμβάνει:

  • Τη διαδικασία καταχώρισης των αντιγριπικών εμβολιασμών που πραγματοποιήθηκαν και αυτών που στο εξής θα διενεργούνται στα ιδιωτικά φαρμακεία «Χωρίς ιατρική συνταγή». Διαβάστε με προσοχή τις σχετικές οδηγίες από εδώ.

  • Την διαδικασία αλλαγής χαρακτηρισμού στο myData, των τιμολογίων (ΕΣΟΔΩΝ), που εκδόθηκαν με ημερομηνίες Ιανουαρίου αλλά αφορούν σε πωλήσεις ή κρατήσεις της προηγούμενης χρήσηςΔιαβάστε με προσοχή τις σχετικές οδηγίες από εδώ.

Παρακαλούμε να διαβάσετε τις οδηγίες που συνοδεύουν την έκδοση.