Ανακοινώσεις Λογισμικού Φαρμακείου Dioscourides®

 

Megatron Megatron Business Suite MegaTron ERP. Το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων.
Megatron Pharma Megatron Pharma MegaTron Pharma ERP. Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα “Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων”, πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο για Φαρμακαποθήκες.
Dioscourides Dioscourides Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες Των φαρμακείων. Καλύπτει τις μηχανοργανωτικές απαιτήσεις του φαρμακοποιού πάγκου και πλήρη εκσυγχρονισμό και διαμόρφωση ενός πρότυπου τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.

Σεμινάριο Prosvasis

Η εταιρεία μας για την εξυπηρέτηση όσων πελατών μας το επιθυμούν, εξασφάλισε ειδικές τιμές για τη λύση PROSVASIS Cloud ERGANI της εταιρείας PROSVASIS, για την κάλυψη των αναγκών της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας.

Prosvasis Cloud Ergani Plus
Εργαζόμενοι Αρχική αξία
(ετήσια συνδρομή)
Αξία Προσφοράς
(ετήσια συνδρομή)
1-2 100€ 55€
3-5 120€ 65€
6-10 140€ 75€
11-20 165€ 90€

* Περιλαμβάνονται υπηρεσίες εκπαίδευσης και παραμετροποίησης της εφαρμογής
** Στην αξίες δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Για την ενημέρωσή των πελατών μας, θα διοργανωθεί ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακή ενημέρωση, την Τετάρτη 13 Μαρ. 2024, στις 17:00 στην οποία θα είναι εισηγητής ο εργατολόγος Νικόλαος Φραγκιαδάκης, σύμβουλος εργασιακών θεμάτων της Prosvasis.

Δηλώστε συμμετοχή από εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τα πακέτα προσφοράς, μπορείτε να καλέσετε στο 210-33.22.700, εσωτερικό : 2
Ρωτήστε για επιπλέον προσφορές που ισχύουν μέχρι τέλος Μαρτίου 2024.