Εταιρικές Ανακοινώσεις

 

Megatron Megatron Business Suite MegaTron ERP. Το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων.
Megatron Pharma Megatron Pharma MegaTron Pharma ERP. Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα “Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων”, πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο για Φαρμακαποθήκες.
Dioscourides Dioscourides Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες Των φαρμακείων. Καλύπτει τις μηχανοργανωτικές απαιτήσεις του φαρμακοποιού πάγκου και πλήρη εκσυγχρονισμό και διαμόρφωση ενός πρότυπου τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.
EBA RSM logo

Η ΙΛΥΔΑ Α.Ε. ανακηρύχθηκε Εθνικός Πρωταθλητής (National Champion) στην κατηγορία 'Award for Customer Focus' των βραβείων 2014/15 European Business Awards. Η διάκριση προέκυψε μετά από αυστηρή διαδικασία επιλογής, βάσει της οποίας αναδείχθηκαν οι Εθνικοί Πρωταθλητές σε διάφορες κατηγορίες.

Τα European Business Awards, που χρηματοδοτούνται από την RSM International, αναγνωρίζουν και βραβεύουν την υπεροχή, τις βέλτιστες πρακτικές του επιχειρείν (best practices) και την καινοτομία στην επιχειρηματικότητα των ευρωπαϊκών εταιρειών, ανεξαρτήτως πεδίου, μεγέθους και ηλικίας. Μέσω αυτών αναδεικνύονται τα κατορθώματα, οι ικανότητες και η καινοτομία της Ευρώπης στο χώρο των επιχειρήσεων. Αποτελούν έναυσμα και έμπνευση για όλους, προωθώντας την καινοτομία και την καλή επιχειρηματικότητα.

EBA National Champion 2014/15