Ανακοινώσεις Λογισμικού Φαρμακείου Dioscourides®

 

Megatron Megatron Business Suite MegaTron ERP. Το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων.
Megatron Pharma Megatron Pharma MegaTron Pharma ERP. Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα “Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων”, πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο για Φαρμακαποθήκες.
Dioscourides Dioscourides Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες Των φαρμακείων. Καλύπτει τις μηχανοργανωτικές απαιτήσεις του φαρμακοποιού πάγκου και πλήρη εκσυγχρονισμό και διαμόρφωση ενός πρότυπου τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1Η

Όπως γνωρίζετε με την νέα απόφαση της ΑΑΔΕ (Α.1063/2024) έχει δοθεί  παράταση ως προς την εκπλήρωση της υποχρέωσης απόσυρσης και οριστικής παύσης χρήσης των ΕΑΦΔΣΣ (φορολογικοί μηχανισμοί που χρησιμοποιείτε) έως την 1.7.2024.

Εφεξής έχετε την υποχρέωση :

  • Είτε χρήσης λοιπών τύπων νέων ΦΗΜΑΣ (που αντικαθιστούν τους υπάρχοντες φορολογικούς μηχανισμούς ΕΑΦΔΣΣ)

  • Είτε υπηρεσιών Παρόχου ηλεκτρονικής έκδοσης στοιχείων πώλησης.

Δυστυχώς επειδή προς το παρόν, δεν υπάρχουν στην αγορά δοκιμασμένες λύσεις ΦΗΜΑΣ,  η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να σας προμηθεύσει μη δοκιμασμένο εξοπλισμό ΦΗΜΑΣ, διότι απλούστατα τίθεται εν αμφιβόλω η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Κατόπιν αυτού ως άμεση εναλλακτική πρότασή μας είναι, να λειτουργήσετε μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους μέσω Παρόχου ηλεκτρονικής έκδοσης στοιχείων πώλησης.

Μέχρι τότε, ευελπιστούμε να έχουμε δεδομένα όσον αφορά την διαθεσιμότητα και την αξιόπιστη και χωρίς προβλήματα λειτουργία των ΦΗΜΑΣ (δηλαδή των νέων φορολογικών μηχανισμών) ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε αν θα παραμείνετε στον Πάροχο ή θα εγκαταστήσετε ΦΗΜΑΣ.

Εφόσον αποδεχτείτε την πρόταση μας να χρησιμοποιήσετε προσωρινά Πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να προγραμματίσετε ραντεβού.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2Η

Μέχρι την 30.06.2024, που είναι η καταληκτική ημερομηνία απόσυρσης των ΕΑΦΔΣΣ, θα έχουμε διασυνδέσει τα POS με το λογισμικό Dioscourides.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3Η

Σας γνωρίζουμε ότι σε συμμόρφωση με την υπ' αριθμ Α.1065/2024 Απόφαση του Διοικητή ΑΑΔΕ και με τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 5 και 15 παρ. 4 του ΚΦΔ, γνωστοποιήσαμε προς την ΑΑΔΕ το ΑΦΜ  της επιχείρησης σας ως παραλήπτη προϊόντων λογισμικού ERP της εταιρίας μας κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Η χρήση του παραπάνω λογισμικού για τις ανάγκες διασύνδεσης με POS δύναται να επιβεβαιωθεί μόνο από εσάς, κατά τον έλεγχο των παραπάνω πληροφοριών στον ιστότοπο της ΑΑΔΕ, στην πλατφόρμα «Μητρώο και Επικοινωνία»/»Στοιχεία Επιχείρησης» στην ψηφιακή πύλη «myAADE», όπου μπορείτε να δηλώσετε και τη διαφωνία σας εφόσον κρίνετε ως ανακριβή τα στοιχεία που δηλώθηκαν.