Φορολογικοί Μηχανισμοί - Ταμειακές Μηχανές & Πάροχος Ηλεκτρονικής τιμολόγησης

 

Megatron Megatron Business Suite MegaTron ERP. Το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων.
Megatron Pharma Megatron Pharma MegaTron Pharma ERP. Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα “Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων”, πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο για Φαρμακαποθήκες.
Dioscourides Dioscourides Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες Των φαρμακείων. Καλύπτει τις μηχανοργανωτικές απαιτήσεις του φαρμακοποιού πάγκου και πλήρη εκσυγχρονισμό και διαμόρφωση ενός πρότυπου τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης του σύγχρονου φαρμακείου.

Η ΙΛΥΔΑ ως πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης B2C, B2B (Ιδιωτικός τομέας) και B2G (Δημόσιος τομέας, ενδεικτικά ΕΟΠΥΥ και λοιπά Ασφαλιστικά Ταμεία), σας παρέχει την δυνατότητα σήμανσης και διαβίβασης των παραστατικών σας ως ακολούθως :

 • i. Διαβίβαση όλων των παραστατικών
  Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να έχετε Φορολογικό Μηχανισμό ούτε Ταμειακή Μηχανή.
 • ii. Διαβίβαση μόνο των τιμολογίων
  Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να έχετε Φορολογικό Μηχανισμό ή Ταμειακή Μηχανή για την σήμανση των Αποδείξεων Λιανικής.

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : Στην περίπτωση που γίνει σαφές από την ΑΑΔΕ ότι, τα τιμολόγια που εκδίδετε προς τον ΕΟΠΥΥ και τα λοιπά Ασφαλιστικά Ταμεία πρέπει να διαβιβάζονται μέσω Παρόχου, τότε και μόνο τότε υποχρεωτικά πρέπει να επιλέξετε μια από τις παραπάνω επιλογές (δηλαδή την i ή την ii).

Στην περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες διευκρινίσεις, παρακαλώ στείλτε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε τους Όρους Σύμβασης διασύνδεσης με τον Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης ΙΛΥΔΑ.

Δείτε τον Τιμοκατάλογο Meg myData για Φαρμακεία του Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης ΙΛΥΔΑ.

Τρόπος Παραγγελίας – Στοιχεία e-mail

Προκειμένου να προχωρήσουμε στην αποστολή και υπογραφή της σύμβασης :

 • Συμπληρώστε τα στοιχεία του Φαρμακείου (τουλάχιστον Επωνυμία ΓΕΜΗ & ΑΦΜ)
 • Το e-mail της επιχείρησης
 • Επιλέξτε και γράψτε τον κωδικό πακέτου, όπως φαίνεται στον πίνακα του τιμοκαταλόγου
 • Και κάνετε αποστολή των ανωτέρω στοιχείων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η ΑΑΔΕ, σύντομα θα πρέπει να αντικαταστήσετε τον Φορολογικό Μηχανισμό σας με :

 • Τον αναβαθμισμένο ΦΗΜΑΣ ο οποίος θα συνδέεται με τα POS των πιστωτικών καρτών ή
 • Να συμβληθείτε με πιστοποιημένο Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης για την σήμανση και διαβίβαση των παραστατικών που εκδίδετε καθώς και την διασύνδεση με τα POS.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΕ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η ΑΑΔΕ, πρέπει :

 • Να αντικαταστήσετε ή αναβαθμίσετε την Ταμειακή Μηχανή σας (αν ήδη δεν το έχετε κάνει) έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα διασύνδεσης με τα POS των πιστωτικών καρτών ή
 • Να συμβληθείτε με πιστοποιημένο Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης για την σήμανση και διαβίβαση των παραστατικών που εκδίδετε καθώς και την διασύνδεση με τα POS.